Dogboggen som tål att skällas på !

Tillbaka till första sidan >>

Blogg del 2 >>

Hallå var är bloggen då ?

2010-04-06 ... men matte skriv nåt då !... annars tror besökarna att det inte finns en blogg.

I dag kan vi berätta att vi fick gå en promenad som inte liknande någon annan promenad. Husse och matte har bestämt att vi inte ska få bestämma allt. Vi gick en 20-minuters promenad på en timma och vet ni varför ? Varje gång som vi drog i kopplet stannade de och så tävlade vi om vem som hade mest tålamod. När vi inte drog i kopplet så kom vi framåt och ibland fick vi springa i gräset - när de sa - Varsågod. Ja ja men en sak var bra - vi fick godis när vi gick snyggt. Natti och nu ska vi snabbt upp och ta bästa sovplats i sängen så vi sticker direkt !

Voff Sisu och Åke !

7 april 2010

I dag var det en varm vårdag och det betyder förstås att husse gillade att gå och njuta i solen. Fint väder betyder också att vi får lyda mer på promenaden - han har liksom ingen brådska hem igen. När matte kom hem fick vi följa med och åka bil till affären. När vi åker bil kollar vi alla snygga tikar och så skäller vi ibland på cyklister. Vi fick en ny leksak - en tygfrisbee så nu får geggamojan försvinna från gräsmattan så vi kan springa på baksidan av huset.

Nu sitter husse vid TV-n så det gäller att hoppa upp först i hans knä så man får lite hussemassage bakom öron och vid svansen. We like !

I dag var William här och lekte med oss och så gick vi på promenad också. Det regnade som tusan när vi var ut på kvällssvängen så vi fick duscha efter promenaden. Vi får dunderfnatt när vi är blöta och då jagar vi varandra och hoppar runt i alla möbler - kul som tusan kan vi berätta. Husse och matte borstade oss och jag (Sisu ) somnade i husses knä mitt i frisyrkamningen.

Nu är det nån rinklocka som ringer i reklamen på TV så då måste vi springa runt och skälla lite.

Byee och skäll så länge !

10 - 11 april 2010

Lördag: Tjoho helg och matte och husse är hemma ! Vi behövde inte gå upp halv sju på morgonen och så fick vi smaka mackan vid frullen - då är det helg ! Vi gick en gansk lång promenad på lördagen och det var lite småkallt så vi knallade på rätt så fort och sen blev det mest mys vid brasan och lek med husse och matte. Vi kan finska så när husse gömde godis och sa "Missa nammi" så letade vi efter godiset och när matte sa Kovaasani så skällde i alla fall jag (Sisu) - det är kul !

Söndag: Lördagen var lite halvseg sådär men i dag var det fart hela dagen. Willle följde med på morgonpromenaden och sen lekte han en stund med oss i trädgården. Wille kom tillbaka på eftermiddagen och då hade han paket till oss. Det är så roligt med paket och vi fick varsin jättekul leksak- Jag (Sisu) fick en pipmorot och brorsan Åke fick en grön mjuk tuggisgrej som kittlade gott i gommen för det var små pilleduttar på den. Åke fick låna min morot för jag gillade faktiskt hans gröna pilleduttgrunka. Det var ganska varmt ute och rätt okej på baksidan så Wille kastade lite boll med oss. Julia och wille tog med oss ut på promenad och det är så kul att springa på den stora gräsmattan - matte och husse går med tomtesteg men Julia och Wille de springer så det blir lite roligare.

Kolla in lite snygga bilder nu så tassar vi in här igen, snart !

Tillbaka till första sidan >>